Tre ting du bør vurdere når du velger en papirpose

Med tidenes utvikling har folk blitt mer og mer oppmerksomme på skadene plastposer forårsaker på jorden og ville dyr, og begynte gradvis å bruke miljøvennlige papirposer.

Men selv om lovgivning tvinger til å forlate engangsplast, kan det ha andre fordeler å velge å bruke papir.

Vi utforsker seks spørsmål du bør stille når du vurderer å gå til papir:

1. Er papirpose matsikker?

Med helse og hygiene viktigere enn noen gang, bør du sørge for at alle pakkede produkter er matsikre, inkludert poser som brukes til å holde eller transportere mat.Spør leverandørene om papirposene deres er produsert i et miljø med matkvalitet.

I samsvar med høye kvalitetsstandarder er papirposene våre tilgjengelige i hygieniske og matkontaktsikre alternativer for å dekke en rekke behov.

2. Dekker veskens styrke dine behov?

Papirposer er sterkere enn du kan håndtere, og når de er laget av bærekraftige råvarer av høy kvalitet, er papirposer ofte sterkere enn plastposer.Sørg for at du har spurt leverandøren din om styrkeprofilen til posen du vurderer, eller til og med testet den selv!

Papirposene våre er sterke nok til å dekke en rekke behov.Vi bruker høykvalitets, standard-kompatibelt kraftpapir for å produsere posene våre, og våre største poser kan inneholde opptil 15 kg.

3. Kan papirposer settes i kjøleskapet?

Ikke alle papirposer er skapt like, og materialet er ikke tradisjonelt egnet for kalde eller våte miljøer.Hvis du ønsker å bruke papirposer til kjølevarene dine, sørg for at de ikke vil skuffe kundene dine.

Våre premium papirposer er egnet for bruk i kjølte miljøer som kjøleskap og kan håndtere kondensering av innholdet uten at det går på bekostning av ytelsen.

Bla gjennom vårt omfattende produktutvalg.

sadzxczx1
sadzxczx2

Innleggstid: 20. mars 2023